آیا فقها و حقوق دانان شورای نگهبان بدخواهان هستند؟
به نقل از سایت رسمی آیت الله هاشمی، ایشان درجواب سوال نشریه ای امریکایی مبنی بر رد صلاحیتش چنین پاسخ می دهد:
البته ایشان روز گذشته درباره توافق نامه ژنف و پاسخ نامه تبریک رئیس جمهور از سوی مقام معظم رهبری چنین بیان داشته اند:
گویا این بار که نظر مقام معظم رهبری به مذاق آیت الله خوش آمده، پیام ایشان را نشانه ی تدبیر دانستند، چراکه در ماجراهای بعد از انتخابات سال 88 که رهبری بر سلامت انتخابات تاکید کردند آقای هاشمی آنرا نشان تدبیر ندانستند و با خطبه های خود ایجاد تردید بخشی از مردم را تشدید نمودند.
بدخواه خواندن فقها و حقوق دانان شورای نگهبان گرچه هم توهین مستقیم به رهبری که تعیین کننده ی شش فقیه آن هستند و نمایندگان مردم -و بطبع مردم انتخاب کنندگان آنها- که رای به شش حقوق دان بدخواهان داده اند، در تعارض کامل با نظرات امام ره -که آیت الله خاطرات زیادی از ایشان به یاد دارند!- و رهبری است.
جایگاه رفیع شورای نگهبان و خطر تضعیف آن
شوراى نگهبان مطمئنترین دستگاه و ارگانى است که انقلاب به نظام کشور بخشیده است. ما براى اینکه به طور کلى از سلامت نظام مطمئن باشیم، مهمترین و رساترین و فعالترین و مؤثرترین مجموعهى ما همین شوراى نگهبان است. ۱۳۷۰/۱۲/۰۴
هیچکس نباید به خودش اجازه بدهد که از این موقعیت و مقام شامخ معنوىیى که قانون براى شوراى نگهبان معین کرده، حَطّى انجام بدهد و نسبت به آن خدشهیى وارد کند. ۱۳۷۰/۱۲/۰۴
حضور شوراى نگهبان در قانون اساسى - که امام هم مکرر روى آن تأکید میکردند - حقیقتاً یک حضور مبارکى است. تشخیص شوراى نگهبان، تشخیص یک عده انسانهاى عادل، بىطرف و بصیر نسبت به صلاحیتها است؛ این یک چیز مبارکى براى ما و براى همهى آحاد ملت است. بعد در بین این کسانى که تشخیص داده شد صالحند، مردم میگردند، تحقیق میکنند، از افراد میپرسند، از آدمهاى مورد اعتماد سؤال میکنند، به سوابق نگاه میکنند، به شعارها نگاه میکنند، به حرفها و گفتهها نگاه میکنند، سپس تصمیمگیرى میکنند.
۱۳۹۲/۰۲/۰۷
حال سوالی که آقای هاشمی خوب است جواب دهد این است که آیا نظرات فوق نیز از روی تدبیر بوده با خیر؟